Kapital

Tech ·  Solan og Ludvig er klare i verkstedet:

Nytt Flåklypa-spill klart om et år

Kreativ gjeng: Solan, Ludvig – og selvfølgelig Reodor Felgen – vil neste påske igjen glede spillentusiaster med velkjent drama fra Flåklypa. 
Publisert:25. mai 2020

Finansieringen av det nye Flåklypa-spillet er i boks. Den svenske spillforleggeren Zordix blar opp halvparten av de syv millioner kronene som Ravn Studio trengte for å kle Reodor, Ludvig og Solan i ny drakt.

Men ikke i fullstendig ny drakt. Det lover daglig leder Stine Wærn i Ravn Studio, spillutvikleren som igjen har fått med seg Caprino Filmcenter for å lage en ny versjon av Norgeshistoriens mest populære familiespill.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn