Kapital

Tech ·  Milliardinvesteringer i finansiell teknologi:

Rekordmange enhjørninger

Fabeldyr: London er den europeiske hovedstaden for enhjørninger, og hjemsted for blant annet selskapene TransferWise, Checkout, Revolut, Ivalua, Monzo, OakNorth, Greensill og Rapyd. Matt Alexander Pa Photos
Publisert:6. mars 2020

Fjoråret bragte med seg et globalt finansieringsfall for verdens fintech-selskaper. Men én gigantemisjon gjør at statistikken “lyver”.

Noe overraskende tiltrakk verdens finansielle teknologiselskaper seg mindre kapital i fjor, sammenlignet med året i forveien. Dette viser fersk statistikk fra markedsanalysebyrået CB Insights, som tar for seg risikokapitalinvesteringer i sektoren.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn