Kapital

Tech ·  Video fyller den nye jobbhverdagen:

Ikke snakk i munnen på hverandre!

En ny arbeidshverdag: Vil videokonferanser og andre lignende verktøy påvirke og forandre hverdagen til mange ansatte? Fotograf Fotograf
Publisert:30. april 2020

Vi ser ikke hverandre på jobben lenger, i stedet har videokonferanser i tallrike varianter blitt den nye kommunikasjonsformen på arbeidsplassen. Erfaringene herfra kan fullstendig endre måten vi vil jobbe på i fremtiden.

Men videokonferanser er langtfra noe nytt. På arbeidsplassen har mange allerede lang erfaring med å bruke Skype, Teams eller lignende verktøy, og i privatlivet har vi også brukt FaceTime, Hangouts eller Zoom – bare for å nevne noen av alternativene. I vrimmelen er Pexip et norsk alternativ.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn