Kapital

Tech ·  Et par enkle tastetrykk unna:

Godlyd mens man gjør andre ting

På plass i hodetelefonene: Jan Thomas og Einar Tørnquist blir venner har på kort tid blitt en av Norges mest populære podcaster.  Gorm Kallestad NTB scanpix
Publisert:14. april 2020

En mobiltelefon og en app, det er alt vi trenger for å fylle dager og kvelder med lyden fra en podkast. Før corona’en hørte hver tredje nordmann på podkaster, men med hjemmepåsken for døren kan det være fristende for enda flere å sjekke ut utvalget av alt fra pur underholdning til nyheter og business.

Grovt forenklet er en podcast rett og slett et radioprogram man kan høre på når som helst – og hvor som helst. Og NRKs radioprogrammer er da også et godt eksempel på hva man kan lytte til i form av en podcast. Men tilbudet er enormt også utenom statskanalen, selv om nettopp NRK er den dominerende aktøren i dette markedet med flere titalls spesiallagde podcaster i tillegg til de ordinære sendingene.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn