Kapital

Tech ·  Håper på ny versjon av Flåklypa-suksessen:

Mangler syv millioner til oppfølgeren

På pengejakt: Tinka Town (til venstre) og Stine Wærn i Ravn Studio går bredt ut for å få på plass finansieringen av det nye Flåklypa-spillet. Peter_Mydske Peter_Mydske © Hegnar Media
Publisert:20. desember 2019

20 år etter at de var med på å gi ut originalen, vil Ravn Studio nå komme med en ny versjon av Flåklypa Grand Prix-spillet. Men spillselskapet mangler syv millioner kroner for å få finansiert utviklingen.

Flåklypa Grand Prix er den store norske suksessen i alle former og formater – bok, film og spill. Reodor, Solan og Ludvig – i helt tilfeldig rekkefølge – har gledet unge og gamle i flere generasjoner, og PC-spillet som kom ut i 2001 har solgt for over 100 millioner kroner og over 350.000 spill i Norge alene.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn