Kapital

Tech ·  Fremtidens teknologi:

Den nye oljen

Truende: Teknologien er i seg selv ikke slem eller snill, den er hva menneskene bruker den til. Likevel kan den fremstå som skremmede – som her, i filmen “Terminator 3: Rise of the Machines”. Snap Stills/REX Shutterstock editorial
Publisert:15. oktober 2019

Den fjerde industrielle revolusjon er i gang. Utviklingen innen en rekke teknologier skyter fart samtidig, hvilket kan gi enorme endringer både i livene våre og samfunnet rundt oss. Bør vi være bekymret?

Å si noe sikkert om fremtiden er egentlig en komplett umulig oppgave. Gjennom store deler av menneskehetens historie har smarte folk forsøkt seg på denne halsbrekkende øvelsen. Mange har feilet – noen mer spektakulært enn andre.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn