Kapital

Tech ·  Gni den digitale sparegrisen på nesen:

Nöffe vil ha mer penger

Tre emisjoner: Daglig leder Jens Braathen og designer Kristian Hestmann i Nøffe vil i løpet av fjerde kvartal hente inn mer penger etter å ha brukt nærmere fem millioner kroner så langt på utviklingen av den digitale sparegrisen. Aina Hagen Aina Hagen © Hegnar Media
Publisert:4. oktober 2019

Nøffe er den digitale sparegrisen som vil at ungene skal riste på den eller gni den på nesen. Men fortsatt mangler selskapet avtaler med de store bankene – og har snart brukt opp over fem millioner kroner.

Vi er ikke lenger avhengige av vår faste bank for å få utført banktjenester. Med PSD2 på plass, eller det som også kalles betalingstjenestedirektivet, kan disse utføres av helt andre aktører enn de tradisjonelle bankene. Bankene må til og med sørge for at de nye aktørene kan innhente informasjon fra kontoene til kunden.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn