Kapital

Tech ·  Kraftig vekst for esport:

Det blåser Nordavind i Vålerenga-land

Endelig en seier: Arkan “Arko” Resul (til venstre) og Magnus “Hyper” Myrhaug Kristiansen tok på seg Vålerenga-drakten da de vant første utgave av Eserien i spillet Fifa. Sindre Stien Sindre Stien © Hegnar Media
Publisert:2. september 2019

På Intility Arena prøver Vålerenga å komme tilbake til gamle høyder. Men fotballklubbens seire blekner fullstendig mot de triumfene som en annen gjeng med spill­ere har oppnådd i et lite hjørne av den nye hjemmebanen.

Vi tar heisen opp til Vålerengas administrasjon i øverste etasje og spør etter esportlaget – Nordavind-gjengen. – Da må du ta heisen helt ned igjen, sier mannen i resepsjonen – men jeg tror ikke du finner noen der nå.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn