Kapital

Tech ·  Investorene lar seg friste:

Gründerbedriftene dominerer medtech

Mangfold i medtech: Norske selskaper jobber nå aktivt for å utvikle produkter og løsninger som skal tas i bruk i Norge, men også eksporteres internasjonalt. Terje Pedersen NTB scanpix
Publisert:19. juni 2019

Helseteknologi er en av verdens raskest voksende næringer, med en økning på rundt syv prosent i året. Globalt skjer det også en helserevolusjon, teknologien blir billigere og gjør at flere kan utnytte nye produkter og tjenester.

Helseindustrien i Norge hadde i 2018 en omsetning på 57 milliarder kroner. I denne gruppen finner vi alle virksomheter som utvikler og produserer helseprodukter, og legemidler står for den klart største andelen med om lag halvparten av dette tallet.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn