Kapital

Tech ·  Her svarer både proffer og amatører:

Quora i norsk språkdrakt

Hvem skal jeg spørre? Quora har 300 millioner besøkende hver måned som er ute etter svar innenfor alle tenkelige temaer. © Hegnar Media
Publisert:23. mai 2019

Er det ikke mange nok tjenester på nettet der vi kan få svar på selv kompliserte spørsmål? Nei, mener grunnleggerne av nettstedet Quora, som ti år etter starten i USA nå også kommer med en norsk versjon.

Quora har som mål å øke kunnskap og empati hos befolkningen gjennom å være en plattform for kunnskapsdeling, historiedeling og til en viss grad også for debatt, sier Connie Karlsen. Hun er leder for den norske virksomheten til Quora, som i januar lanserte appen for vitebegjærlige i norsk versjon.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn