Kapital

Tech ·  Norges råeste ekspert på cybersikkerhet:

Hvordan unngå å bli hacket

Publisert:10. juni 2019

Bendik Hagen vant finalen i Master of Cyber Security tidligere i år. Sammen med Mnemonic-kollega Erik Alexander Løkken deler han nå noen av sine beste tips til hva man kan gjøre for å unngå å bli utsatt for et hackerangrep.

Hele 869 personer deltok i det som kalles Master of Cyber Security-konkurransen. Denne arrangeres av det ideelle nettverket bak sikkerhetskonferansen Hackcon i samarbeid med Digi.no, Evry, Pedab og Norsis. Her gikk Bendik Hagen av med en soleklar seier, og ble dermed kåret til Norges råeste sikkerhetsekspert. 23-åringen, som har en bachelorgrad i informasjonssikkerhet fra NTNU på Gjøvik, jobber til daglig i Mnemonic – Norges største kommersielle aktør innen IT-sikkerhet. Sammen med kollegaen Erik Alexander Løkken, som er avdelingsleder i Mnemonic Security Services (MSS), deler han sine beste råd om hvordan man kan unngå å bli hacket.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn