Kapital

Portrett ·  Meglerveteran Peter Wessel med kjendistung kundeliste:

Superinvestorenes ukjente hjelper

Lukrativt nettverk: - Tidlig i min karriere snakket jeg mye med profilerte investorer. De har vært gode ambassadører og døråpnere for meg, sier meglersjef i Fearnley Securities, Peter Wessel.  Stian Lysberg Solum/NTB scanpix NTB scanpix
Publisert:27. mai 2020

Stjernemegler Peter Wessel (52) har vært med på veien mot rikdom for mange av Norges mest kjente private investorer som Jan Haudemann Andersen, Torstein Tvenge, Tore Aksel Voldberg og Øystein Stray Spetalen. Men ikke en kjeft utenfor finansmiljøet vet hvem han er.

Et kvart århundre som aksjemegler og meglersjef. Nesten døgnkontinuerlig overvåkning av børser i alle tidssoner. Toppkunder verden rundt i ulike segmenter. Ikke mange overlever 25 år i en slik jobb med helsen, ekteskapet og anonymiteten i behold. Et unntak i så måte er Peter Wessel, oppvokst på Nordstrand i Oslo, i slekt med selveste navnebror Tordenskiold.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn