Kapital

Portrett ·  Etter ti år som Økokrimsjef går Trond Eirik Schea til Riksadvokaten:

Ser frem til mindre kjeft og mer fag

Sune Eriksen Sune Eriksen © Hegnar Media
Publisert:29. november 2019

Under Trond Eirik Scheas tid som øverste leder nådde stormen mot Økokrim rekordnivå. – Det har vært mange år og mange tunge tak, medgir Schea, som snart tiltrer som førstestatsadvokat hos Riksadvokaten.

Den første snøen faller stille over Oslo. Trond Eirik Schea titter ut av vinduet i 8. etasje på C.J. Hambros plass. Vittigperer har døpt det staselige kvartalet “Hotel Cæsar“, fordi såpeserien lånte fasaden som kulisse, og siden har navnet blitt brukt som en billig vits når Økokrim har stått under angrep.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn