Kapital

Rå vinterluft ligger over Bygdøy, Norges dyreste halvøy. Simen Thorsen vasser gjennom snøen iført vernesko, gul vest og hjelm. 41-åringen har nølt med å akseptere Kapitals intervjuforespørsel, men har omsider sagt ja. Det er noe han har lyst til å vise frem. Og nå er vi her: i Bygdøynesveien 15. Etter en maraton med Byantikvaren og Oslo kommune står 19 luksusleiligheter klare i hagen til det som før var den canadiske ambassadørboligen. To rekker med teglsteinshus til kvadratmeterpris pluss-minus 150.000 kroner. Vakkert beliggende på hver sin side av en fredet stripe med park. Til sammen eiendom for rundt 500 millioner kroner. Bare tre enheter står fortsatt usolgt. De tror Thorsen går i løpet av våren. For de to romsligste enhetene må eierne bla opp henholdsvis 45 og 50 millioner kroner. Ikke småpenger for rundt 280 kvadratmeter.

Annonse

Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn