Kapital

Hva betyr tid for deg?

– Det er i alle fall ikke penger.

– Så ditt tidligere ordtak om at den som har mest penger til slutt, har vunnet …

Annonse

– Det var ikke mitt ordtak, og det ble nok sagt med ironi. Hvis vi fikk valget på slutten om å få mer tid, eller mer penger, er valget veldig enkelt for de fleste. Tiden er selve livet.

Elsker sakte-TV

På 1970- og utover var han sentral i oppstarten av kleskjeder som Bik-Bok, Poco Loco og Voice of Europe, og under jappetiden på 1980-tallet var han hele Norges motekonge. I dag styrer Ola Mæle en betydelig portefølje av investeringer innen handel, eiendom og skog. Han er fortsatt aktiv i klesbransjen gjennom sin eierandel i Follestad-kjeden og nye kolleksjoner som Urban Pioners. I tillegg eier Mæle 670.000 mål skog i Trøndelag, et område han er i ferd med å utvikle. Formuen hans er nylig verdsatt til 950 millioner kroner.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn