Kapital

– Vi mennesker bør aldri pensjonere oss, vi må holde hjernen i gang. Jeg har sett altfor mange mennesker som bare visner når de går av med pensjon, sier han.

Annonse

Nå er den profilerte eiendomsmegleren i gang med ny eiendomsmeglerkjede i premiumsegmentet etter flere år i Nordvik & Partners. Navnet er nå “bare” Nordvik. I firmaet er Nordvik selv partner og største eier med 35,5 prosent i holdingselskapet. Martin Anmarkrud Kiligitto fortsetter som administrerende direktør.

Nordvik har ingen direktørtittel i den nye ledergruppen. Han skal i stor grad jobbe på “gølvet” og selge boliger, noe han har holdt på med i 30 år og ikke har tenkte å slutte med på lenge.

– Når jeg er 80 år, får jeg bli visningsassistent eller sette ut skilt. Nesten alle i min familie blir gamle, mange rundt 100 år. De fleste har jobbet eller engasjert seg lenge etter pensjonsalder. Jeg har kanskje bare levd halve livet mitt, mener 62-åringen.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn