KapitalIndeks

Olav Nils SundeColor-Line resultatet har hatt en positiv utvikling hvert av de siste fem årene. Den store stygge ulven for Sunde i år er nedleggelsen av Gresvig, etter tap på over én milliard de siste årene. Sunde ser ikke ut til å gi seg helt med sport, men vil samarbeide med Intersport som er verdens største sportskjede. Color Group har for øvrig flere spennende prosjekter på gang, og i 2020 skal de blant annet sjøsette verdens største plug-in hybridferge. Rederiet ser dermed ut til å være satsingen som mest sannsynlig kan snu en negativ trend etter Sundes Gresvig-mareritt.

Sist oppdatert: 09. december 2019

9,50 mrd
Nettoformue 2019
10 mrd
Nettoformue 2018
-5%
Endring i formue
1952
Født
Styreleder O.N. Sunde
Stilling
Hotell/Reiseliv
Bransje

Nevnt i 3 artikler

Staten blir nest største taper etter Olav Nils Sunde:

Momskrav på 107 mill. felte Gresvig

Skyldig moms på 107 millioner kroner som skulle betales 10. februar, felte sportskjeden Gresvig. Etter Olav Nils Sunde blir det derfor staten som taper mest på konkursen. DNB får derimot full dekning for bankens pantekrav på 500 millioner kroner.

6 min lesetid

Rikingenes forsvinningsnumre:

De 50 rikeste krymper formuen med 640 mrd.

En rekke av Norges aller rikeste “tryller” bort mesteparten av formuen på ligningen. Mye forsvinner i verdsettelsesrabatter for unoterte driftsmidler og eiendom. Men betydelige summer har også funnet veien til et skattehull som regjeringen nå vil tette.

10 min lesetid

Flerdobling i superprime-markedet:

Dette er tiårets dyreste luksusboliger

Markedet for superprime-boliger har flerdoblet seg de siste årene. Gjennomsnittsboligen koster 68 millioner kroner, er på 520 kvadratmeter og har fire bad og fem toaletter. – Kjøperne i dette markedet bryr seg ikke om markedspris hvis de finner det rette objektet, sier eiendomsmegler.

10 min lesetid

Nøkkelbedrifter

O.N. Sunde

Olav Nils Sunde