KapitalIndeks

Ivar Erik TollefsenIvar Tollefsen fortsetter veksten i Sverige og Danmark, og har i første halvår også kjøpt ca. 10.500 leiligheter i Nederland, som gjør han til landets tredje største boligeier. Eiendomsmassen teller nå mer enn 50.000 leiligheter med ytterligere 12.000 under bygging for utleie, hovedsakelig i Sverige, med par tusen i Danmark. I tillegg kommer 350.000 kvadratmeter næringslokaler, halvparten av Utleiemegleren og Fredensborg Bolig, samt 85 prosent i Fredensborg Fritid. Med eiendommer bokført til 100 milliarder kroner og årlige leieinntekter på over fem milliarder kroner er Fredensborg snart på størrelse med Olav Thon Gruppen.

Sist oppdatert: 09. december 2019

23 mrd
Nettoformue 2019
20 mrd
Nettoformue 2018
+17%
Endring i formue
1961
Født
Eiendomsinvestor
Stilling
Eiendom
Bransje

Nevnt i 3 artikler

Rikingenes forsvinningsnumre:

De 50 rikeste krymper formuen med 640 mrd.

En rekke av Norges aller rikeste “tryller” bort mesteparten av formuen på ligningen. Mye forsvinner i verdsettelsesrabatter for unoterte driftsmidler og eiendom. Men betydelige summer har også funnet veien til et skattehull som regjeringen nå vil tette.

10 min lesetid

Gigantisk hytte- og boligprosjekt på Langøy:

Planlegger milliardutbygging i Kragerø-skjærgården

På Langøy, midt i den idylliske Kragerø-skjærgården, arbeides det med oppføringen av nesten tre hundre hytter og helårs­boliger. Mangemilliardær og Kragerø-entusiast Ivar Tollefsen utelukker ikke å ta del i prosjektet.

3 min lesetid

Fikk avslag fra Bærum kommune:

Nye kjepper i hjulene for Tollefsen

Byggestriden mellom Ivar Tollefsen og Bærum kommune fortsetter. En av eiendomsmilliardærens to boliger på idylliske Snarøya har ennå ikke fått grønt lys.

3 min lesetid

Nøkkelbedrifter

Estatia Resort Holding
Fredensborg AS
Storsand Utvikling
Møllerveien 1 AS

Ivar Erik Tollefsen