Kapital

Næringsliv ·  36 ansatte sluttet i advokatfirma:

Flyktet fra “galehuset”

Minner om The Firm: Beskrivelsene tidligere ansatte har av tilstandene på Hammervoll Pinds flotte kontorer ved slottsparken er som tatt ut av thrillere som Heksejakt, Exit og The Firm. Øverst t.h. daværende styreleder og gründer John Magne Hammervoll. Nederst t.h. daværende managing partner Anders Pind. Foto: Henrik Omtvedt Jenssen
Publisert:27. mai 2020

Påstander om overfakturering, usedvanlig mange klientklager, mystiske milliontransaksjoner gjennom klientkonto, varsel om trakassering og ansatte som rømte selskapet i frykt for å bli innblandet i noe ulovlig.

“ Jeg håper firmaet går konkurs og at ledelsen brenner i helvete.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn