Kapital

Flyselskapet Norwegian, teleselskapet Ice Group, brennevinsprodusenten Arcus, det Kjell Inge Røkke-kontrollerte oljeserviceselskapet Ocean Yield, det Bermuda-registrerte tørrbulkrederiet Goodbulk, inkassoselskapet Axactor og en rekke sparebanker. Det er bare noen av investeringene Aksel Lund Svindal har satset på i finansmarkedet. Og det er ikke bare i utforløypa alpinstjernen har talent og gjør det skarpt.

Annonse

– Slik jeg kjenner Aksel Lund Svindal som investor, har han mange av de samme egenskapene som han har som idrettsutøver. Han viser stor interesse for faget og har en sterk motivasjon. Han har en god fremtid som investor, mener Arne Fredly, en av Norges råeste tradere.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn