Kapital

Karriere ·  Tom Erik Mykjåland leder familiebedrift i Kristiansand:

Gjør gull i stormfull bransje

Jevn vekst: Klesmerket Twentyfour er flaggskipet i selskapet Norwegian Concept som på 13 år har fått en omsetning på 180 millioner pr. år. - Vi ønsker å plassere oss midt mellom naturen og det urbane - i grenselandet mellom sport og mote, sier daglig leder Tom Erik Mykjåland. Foto: Ida Bjørkås Foto: Ida Bjørkås © Hegnar Media
Publisert:27. februar 2020

Daglig leder i sports- og fritidstøyprodusenten Twentyfour, Tom Erik Mykjåland (36), har funnet en lønnsom nisje i et hardt prøvet marked for sportsprodukter.

Mens sportsbutikkene sliter i motbakke tjener Norwegian Concept, som eier klesmerket Twentyfour, gode penger på å selge dem varer. I fjor omsatte Kristiansand-bedriften for 180 millioner kroner, seks-syv prosent mer enn året før, og regner med å sitte igjen med 28 millioner kroner før skatt, omtrent det samme som i 2018.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn