Kapital

Karriere ·  Prospera kaller seg “Norges mest meningsfylte konsulentselskap“:

25 millioner fra gode hjelpere

Bare positivt: – All forskning viser at bedrifter med gode pro bono-program får igjen i form av mer engasjerte og utviklingsorienterte medarbeidere, sier Anne Aaby.29 Foto: Ingar Sorensen Foto: Ingar Sorensen © Hegnar Media
Publisert:16. desember 2019

Til neste år kommer tusen konsulenter til å inngå i nettverket som utfører gratis arbeid for ideelle organisasjoner og sosiale entreprenører til en anslått verdi av 25 millioner kroner i regi av Prosperastiftelsen.

Etter en sped begynnelse i 2014 teller Prosperas nettverk av konsulenter i dag rundt 800 stk. De gir av sin tid og kompetanse og gjennomfører prosjekter innen forretnings- og organisasjonsutvikling, økonomi, tjenestedesign, jus, styreevaluering og PR og kommunikasjon. Og stadig flere melder seg til ubetalt innsats.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn