Kapital

Karriere ·  Kvinnene klatrer på rikingindeksen:

Her er verdens rikeste kvinner

1. plass: Her er Julia Margaret Flesher sammen med sin nå avdøde ektemann David Koch. Koch døde i august i år, og etter å ha arvet ektemannen er Flescher nå verdens rikeste kvinne, ifølge Bloomberg. MPNC Backgrid USA
Publisert:21. november 2019

Bloombergs årlige liste over verdens rikeste kvinner er preget av arvinger og enker og er nær uforandret fra i fjor med unntak av én. Den australske gruvemagnaten Gina Rinehart har hatt en betydelig økning i formue det siste året og er tilbake på tiendeplass.

1. Etter at verdens tiende rikeste person, David Koch, døde i august i år, har hans kone Julia Margaret Flesher tatt over førsteplassen på listen over verdens rikeste kvinner, melder nyhets- og markedsdatabyrået Bloomberg. 57 år gamle Flescher fikk tre barn med mangemilliardæren, og arvet ektemannens betydelige formue og selskap – Koch Industries. Bloomberg anslår hennes formue til å ligge rundt 60,7 milliarder dollar, noe som sender henne rett til topps på listen. Denne betydelige formuen gjør henne også til verdens åttende rikeste person, ifølge byråets riking-indeks.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn