Kapital

Her presenterer vi en større oversikt over de største forretningstalentene i nærings­livet for tiden. Alle våre 40 utvalgte har gjort det eksepsjonelt bra innen sitt felt, hensyntatt deres alder. Noen har allerede fått topplederstillinger, og alle er på vei opp. De fleste kandidatene har oppnådd svært synlige resultater på sin karriere­vei, mens andre er med fordi vi tror de kommer til å bli viktige aktører fremover.

Annonse
Les også

The winner takes it all:

Børskjempene knuser myggene

Oversikten er basert på innspill fra kilder, headhuntere, ulike selskaper og Kapital-redaksjonens egne vurderinger. Det vil antagelig være navn man savner på en slik liste. Navn som burde ha vært der. Vi poengterer derfor at vår oversikt ikke er tenkt som en fasit, men som et godt utgangspunkt for å orientere seg i jungelen av alle de dyktige talentene som er der ute. Vi har bevisst valgt personer fra mange ulike bransjer, med ulik bakgrunn og alder, innen den øvre aldersgrensen på 40 år. Hensikten har vært å presentere et representativt utvalg av unge, sultne menn og kvinner som er enere på sine felt, og som vi tror vil markere seg sterkt i norsk næringsliv de neste 10–15 årene. Bruk gjerne den urangerte listen til en god diskusjon.

Har du tips til kandidater du mener bør være med, send gjerne en epost til redaksjon1@kapital.no


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn