Kapital

Karriere ·  Betaler 70.000 kroner for sommerjobb på Manhattan:

– Pleasure with purpose!

Big Apple: Kristoffer Gjerde betalte dyrt for sommerjobb på Manhattan, men angrer slett ikke. © Hegnar Media
Publisert:17. juni 2019

Kristoffer Gjerde (24) ville oppleve å jobbe i New York og fikk muligheten gjennom The Intern Group. Han punger ut om lag 70.000 kroner for åtte ukers sommerjobb i start up-selskapet Talkspace på Manhattan.

Vanligvis tenker man på en sommerjobb som en mulighet til å legge seg opp noen kroner til kommende studieår eller finansiere årets ferietur. Men selv om Kristoffer Gjerde visste at han ville komme ut av internshipet med solid minus i regnskapet, grep han muligheten.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn