Kapital

Karriere ·  Studieprosjekt prises til 20 millioner kroner:

Tror på fem millioner brukere

Kun tre salg så langt: Sommerkjelken Spike monteres for hånd i Forskningsparken i Oslo. Til høyre Solveig Christensen, daglig leder i Exero Technologies. Fra venstre produksjonssjef Andre Haig Johnsen og styreleder Bendik Fon. Anders Horntvedt Anders Horntvedt © Hegnar Media
Publisert:11. mars 2019

De forlot Trondheim og NTNU med mer enn vitnemål, studiepoeng og minner om sene kvelder på puben. Nå henter gründerne penger for å komme ut i verden med sommerkjelken Spike.

“ Potensielt har denne kjelken 5 millioner brukere. Dette er en nisje, og vi ser potensial både i Canada, Frankrike og USA, sier Bendik Fon (27), styreleder i Exero Technologies og én av fem gründ- ere i bedriften, sier Solveig Christensen, daglig leder i Exero Technologies.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn