Kapital

Karriere ·  Sveaas med enda et studiestipend:

Spanderer 20 mill.

– Kan være kostbart: 29– Stipendprogrammet vil formodentlig hjelpe noen som ellers ikke hadde hatt anledning til å studere på IE University, sier Christen Sveaas, her fra en tale han holdt ved universitetet i 2017. IE University i Spania
Publisert:12. mars 2019

– Jeg er jo selv en entreprenør og ønsker å hjelpe andre til det samme, sier investor Christen Sveaas. Nå åpner han lommeboken for nordmenn og afrikanere fra utvalgte land som vil studere i Spania.

Det er ingen hemmelighet at Christen Sveaas er en generøs velgjører innenfor mange felt. Nå klinker han til igjen. Denne gangen har han og investeringsselskapet hans, Kistefos, besluttet å etablere et nytt stipendprogram for norske og afrikanske studenter ved IE University i Madrid i Spania. Hele to millioner euro, eller ca. 20 millioner kroner, sponser Sveaas.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn