Kapital

Karriere ·  Forhandlingsteknikk del IX – forretningsmessige forhandlinger:

Realisme skaper tillit

Vær realistisk: Det er helt nødvendig at man som forhandler er realistisk og at man unngår drømmetenkning og lettvinte løsninger som ikke er varige.29 Foto: Shutterstock/NTB scanpix Foto: Shutterstock/NTB scanpix © Hegnar Media
Publisert:14. mars 2019

Man aksepterer ikke et forhandlingsoppdrag hvis man ikke har nødvendig kompetanse, habilitet og kapasitet, skriver Ole Lund i niende del av serien om forhandlingsteknikk.

De fleste forhandlinger kommer for de enkelte deltagere i jobbsammenheng. Det firma man er ansatt i skal inngå nye kontrakter eller blir på en eller annen måte involvert i endrede arbeidsforhold eller økonomiske forhold som gjør det nødvendig å sette seg til forhandlingsbordet.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn