Kapital

Karriere ·  Nordic Impact-sjef Cilia Holmes Indahl:

– Bærekraft er god butikk!

Investere med mening: Cilia Holmes Indahl gikk nylig fra en stilling som bærekraftdirektør for Aker Biomarine til å bli investeringssjef for Selvaag-arvingen Tharald Nustads satsing på såkalt Impact Investing. Foto: Gorm Kallestad/NTB scanpix Foto: Gorm Kallestad/NTB scanpix
Publisert:24. februar 2019

29 år gammel har Cilia Holmes Indahl alt rukket å være trainee ved FN, konsulent for KPMG og direktør for bærekraft i Aker Biomarine. Nå skal hun investere Selvaag-arvingen Tharald Nustads penger i unge bedrifter hvor bærekraft ikke bare er et kjekt tillegg å ha, men derimot er helintegrert i forretningsmodellen.

“ Bærekraft er lønnsomt. Bærekraft er egentlig bare god butikk, sier Cilia Holmes Indahl når Kapital kommer for å intervjue henne i lokalene til det unge Impact Investing-miljøet i Kongens gate 11 i Kvadraturen i Oslo. Der er Indahl nå nylig er blitt en av lederne som fersk sjef for Selvaag-arvingen Tharald Nustads investeringsselskap Nordic Impact.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn