Kapital

Karriere ·  28-åring beste IT- og telekomanalytiker:

Trollmannen i ABG

Bitt av basillen: Det var bestefaren til Aksel Engebakken som introduserte ham for trylling, og som 16-åring vant analytikeren NM i trylling. 29 Foto: Terje Bendiksby/NTB scanpix Foto: Terje Bendiksby/NTB scanpix
Publisert:31. januar 2019

Landets beste IT- og telekomanalytiker, Aksel Øverland Engebakken, tror det er stor overføringsverdi mellom aksjeanalyse og hobbyen hans – trylling.

– Det handler det om å bli komfortabel med å stå foran mange mennesker og å bli god til å lede oppmerksomheten din du vil ha den, forklarer 28-åringen som vant trylle-NM for juniorer som 16-åring. Han har imidlertid ingen enkle triks å by på for den som vil bli god – hverken på trylling eller analyse.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn