Kapital

Karriere ·  Tess-gründer Erik Jølberg overfører verdiene til stiftelse:

Styrer milliardkonsern uten PC

Overført til stiftelse: Herfra styrer Erik Jølberg faghandelkjeden Tess. Kjeden har 136 servicesentre, rundt 1.000 ansatte og 3,1 milliarder kroner i omsetning. Anders Horntvedt Anders Horntvedt © Hegnar Media
Publisert:7. februar 2019

Tess-sjef Erik Jølberg (76) håndterer ikke egen epost, og har skrivebord uten datamaskin. Men Amazon og Alibaba har han hørt om.

LIER: – Jeg hadde PC i noen år, og skjermen var fin å klistre gule lapper på. Men jeg klarte ikke å bruke den på en effektiv måte. Jeg liker bedre denne måten å drive på, sier Erik Jølberg (76), konsernsjef og gründer i Tess.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn