KapitalReise

KapitalReise ·  Henriette Trondsen (33)

Sverger til diskret hotelluksus i Brasil

Foto: Privat Foto: Privat © Hegnar Media
Publisert:3. februar 2020

Litt bortgjemt for seg selv, i landsbyen Pipa helt nord i Brasil, finner den høyt rangerte analytikeren Henriette Trondsen i meglerhuset Arctic Securities sitt favoritthotell.

Jeg er ikke så kresen ved valg av flyselskap, men mest opptatt av å finne gode forbindelser til destinasjonene jeg reiser mellom. Men jeg sverger absolutt helst til direktefly. Hvis jeg skal velge ett flyselskap, synes jeg Emirates er bra. De har en relativt ny flyflåte og har få forsinkelser (jeg har i alle fall sluppet unna dette)!


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn