KapitalReise

KapitalReise ·  Mitt Shanghai:

Tenk på te som vin!

My cup of tea: Kinesisk te tilberedes i små skåler og drikkes av små kopper. Men det er ikke noe seremonielt over det, og det er lett å lære, kan Heidi Berg forsikre. Foto: Privat Foto: Privat © Hegnar Media
Publisert:15. januar 2020

Tidligere kommunikasjonssjef i Norfund, Heidi Berg (39), har startet sitt eget konsulentselskap og kaller den største byen i Kina for sitt hjem.

Etter å ha jobbet for Telenor i India flyttet Heidi Berg til Shanghai i begynnelsen av 2018 for å bli partner i Venture Capital-fondet nHack. I sommer brøt siviløkonomen fra NHH ut og etablerte sitt eget konsulentselskap, Shanghai Heidi, hvor hun fortsetter å jobbe for å øke forståelsen av hva som skjer i det digitale Kina blant nordiske selskaper og organisa­sjoner. Hun leverer skreddersydde kurs, ­reiser og foredrag.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn