KapitalReise

Å finne et sted å spise i London byr ikke på noen problemer, men skal du ha en forretningslunsj med kunder eller kanskje diskutere salg eller oppkjøp med en fremtidig partner, er det kjekt å ha litt ro rundt maten og samtalene.

Annonse

Da er det siste du ønsker å ende opp på et bord i en bråkete turistfelle eller et typisk lunsjsted for kontoristene, eller kanskje få servert mat som er heller middelmådig.

Du kan selvsagt sjekke inn på et hotell og be om et møterom hvor mat blir servert, men det kan virke litt sterilt. Da er det bedre å finne en restaurant med private spiserom eller private dining , som britene kaller det.

Les også

Uendelige muligheter:

Norge - et toppturparadis

Og de er det mange av. Utfordringen er at ikke alle som tilbyr private dining, har forretningsfolk i tankene. Noen sikter heller inn mot firmafestklienter, middager for store familier og venneselskap, eller det som verre er – de beryktede engelske utdrikningslagene.

Så hvor skal du bestille bord? Vel, først må du tenke igjennom hvor mange dere er. Hvordan skal kostnadsnivået være, og hva slags omgivelser ønsker du? Noen krever ekstra betaling for privat rom, mens andre heller krever en minimumbestilling.

Og husk, skal du forhandle med noen i City, så bør du kanskje ikke legge møtet er sted hvor alle konkurrenter kan se dere gå inn og ut av en restaurant.

Kapital Reise har trålet London og har noen anbefalinger.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn