KapitalReise

KapitalReise ·  Eksklusiv, naturnær og miljøvennlig overnatting:

I pakt med naturen

Foto: Antti Kurola Foto: Antti Kurola © Hegnar Media
Publisert:15. januar 2020

Bo i en kongle, en mikrohytte på stylter eller i en flytende bungalow. Smått, men smart er mer populært enn noensinne. Vi har funnet noen favoritter.

I jakten på de unike opplevelsene søker vi oss til overnattingssteder som skiller seg ut. Det handler ikke lenger bare om å få ly for natten. Dagens ferierende ser i større grad på hotellet som et reisemål i seg selv. Og med stadig større fokus på miljø er det ikke lenger slik at det kun er størrelsen det kommer an på. Tvert imot. I den senere tid har en ny trend begynt å bre om seg. Overnattingsstedene skal være små, men smarte. Målet er å sette minst mulig avtrykk samtidig som kravene til en moderne livsstil ivaretas. Kapital Reise har funnet frem til det hotteste innen small living i europeisk ube­rørt natur.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn