KapitalReise

KapitalReise ·  Solrikt matmekka:

Weekendtur til Tel Aviv

Ingrid Elle © Hegnar Media
Publisert:22. mai 2019

Eksotiske vegetarretter, døgnåpne serveringssteder og en 4.000 år gammel bydel. Her er noen tips til hva man kan oppleve i denne pulserende storbyen ved strandkanten.

Med Norwegians direkterute fra Oslo har det knapt vært enklere å ta en helg i Tel Aviv. Metropolen har mye å by på, både når det gjelder god temperatur, smakfull mat og et yrende uteliv. Her vil man kunne oppleve et særdeles varmt og imøtekommende storbyfolk i en solfylt asfaltjungel, med en lang og vakker strandkyst. En klar utfordrer til Barcelona, som lenge har tronet på toppen som nordmenns storbyfavoritt ved Middelhavet. Med kun en helg til disposisjon er det viktig å prioritere hva man ønsker å se og gjøre. Vi har derfor trukket frem noen av våre favoritter i denne storbyperlen.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn