KapitalReise

Administrerende direktør i VisitOslo, Christian Lunde, bærer på en hemmelighet. Han skal overraske kjæresten i Asker med storbyweekend til Oslo i våres, og det er ikke snakk om bare en togbillett:

Annonse

– Weekendturen er bursdagsgaven til kjæresten min i år. Planen er hotellopphold, mat på gode restauranter og en konsert, røper Lunde og føyer til: – Alt skal gjennomføres med et så lite fot­avtrykk som mulig.

Les også

Siste nytt fra sjøen:

Cruise-news

En reiselivstrend

Med “lite fotavtrykk” mener Lunde: å reise miljøvennlig med tog, bo på et sertifisert hotell, spise på restauranter som kan spore maten og hva angår konserten – god musikk er som kjent alltid bra for miljøet.

Dette med fotavtrykk har med årene blitt viktig for Lunde. Du kan nesten si at han er miljøskadd grunnet sin jobb som turistsjef hvor han lever tett på reiselivstrendene. En viktig trend for hovedstaden fremover er nettopp økoturisme. Faktisk opplever Lunde og VisitOslo økoturisme som så viktig at de i år utvider Oslo Visitor Centre på Østbanehallen med et helt nytt miljørom.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn