KapitalReise

KapitalReise ·  Nice

Rivieraens hovedstad

Foto: Dreamstime Foto: Dreamstime © Hegnar Media
Publisert:21. april 2019

Midt på denne vakre kyststripen ligger Nice – byen som har noe for enhver. Her kan man smake kulinariske delikatesser, nyte late dager på stranden og utforske kunst i verdensklasse.

Med over 13 millioner reisende har flyplassen i Nice blitt Frankrikes nest største, og det er ikke uten grunn. Hit kommer mennesker fra hele verden for så mangt – å vandre rundt i byens historiske gater, nyte god mat og drikke, studere kunst eller slappe av langs stranden. Med over 2.700 soltimer pr. år tiltrekker byen kunstnere for sine gode lysforhold, og så klart badelystne turister med sine fine strender. Langs byens kyst finner man Promenade des Anglais, en åtte kilometer lang palmekledd strandpromenade ved Middelhavet. Her ligger vakre strender som perler på en snor, og med kort vei til sentrum.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn