KapitalReise

KapitalReise ·  New York City:

– Mangfold i alle aspekter

Foto: Privat Foto: privat © Hegnar Media
Publisert:13. juni 2019

Det er kombinasjonen av mennesker, opplevelser og kulturer som gjør New York til verdens beste by, synes gründer Isabelle Ringnes (30).

– Jeg elsker dynamikken i byen, den bobler over med mennesker som vil steder, som har uttalte drømmer og store ambi­sjoner, forteller halvt amerikanske Isabelle Ringnes, med-gründer av #Hunspanderer og forfatter av boken Hvem Spanderer, som både har studert og jobbet i storbyen av og på i fem år. – For meg personlig var New York byen hvor jeg ble kjent med meg selv; jeg oppdaget min lidenskap for teknologi og fant ut hva jeg ønsket å gjøre med livet mitt.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn