KapitalReise

Clarion Hotel The Hub, Oslo

1. mars 2019 gjenåpner Clarion Hotel Royal Christiania som Clarion Hotel The Hub etter en massiv renovering som har pågått siden 2016. Bygget skal gjenoppstå som Norges største hotell med 810 moderne rom og 3.000 kvadratmeter med konferansefasiliteter. I tillegg vil hotellet ha 24 møterom med kapasitet til totalt 1.850 personer. Andre fokusområder for det nye hotellet er mat og bærekraft. I 13. etasje kan du spise økologisk mat fra åkrene midt på Jernbanetorget. På hotellets tak vil det være to åkre på flere hundre kvadratmeter som skal servere særdeles kortreiste råvarer til hotellets gjester.

Annonse
Les også

Spyshop casher inn på julebordsesongen:

Tar spanings­oppdrag for sjalu ektefeller


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn