KapitalReise

– Det blir mest diamanter og mindre tid til shopping og opplevelser i vakre Antwerpen. Conrad Langaard

Norges kanskje mest kjente juveler, Langaard, har vært i Antwerpen fire til fem ganger årlig siden 1976.

Annonse

– Turene er som regel arbeids­intensive og effektive. Det blir mest diamanter og mindre tid til shopping og opplevelser i vakre Antwerpen, men noen erfaringer har det jo blitt gjennom disse årene, sier Langaard som snart har besøkt byen 200 (!) ganger.

Han driver butikken Juveler Langaard like ved Hotel Continental i Oslo sentrum. Forretningen er hoffleverandør til en liten gruppe mennesker som kun nøyer seg med det aller beste. Omtrent halvparten av smykkene i butikken er tegnet og produsert av Langaard & Co. selv, mens edelstenene har juveleren kjøpt ute i markedene – deriblant i Antwerpen nord i Belgia.

Les også

Prognosene for det nye året:

Slik blir norsk økonomi i 2019


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn