KapitalReise

“Se! Se der nede!” utbryter noen bak oss på flyet. Vi kikker ut vinduet og oppdager et mektig, hvitt landskap. Vi befinner oss over innlandsisen på Grønland, verdens største øy, og det er et uforglemmelig syn som møter oss; solen som skinner på den tilsynelatende endeløse isen og de vakre mønstrene i den, fra bevegelser under smeltingen som blir mer fremtredende jo nærmere vi kommer destinasjonen. Var det slik det så ut da polfarer Fridtjof Nansen, som første i verden, krysset den samme isen på ski i 1888? Uansett svaret, vi føler oss sikre på at vi har litt av en reise i vente.

Annonse
Les også

Prognosene for det nye året:

Slik blir norsk økonomi i 2019


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn