KapitalReise

KapitalReise ·  Peter Frølich (31)

Redefinerer begrepet “Light Traveller”

I uniformen: Peter Frølich behøver ikke trillekoffert på en todagers reise med justiskomiteen. Foto: Lasse Fredheim Lasse Fredheim © Hegnar Media
Publisert:4. desember 2018

Stortingsrepresentant Peter Frølich (H) reiser heller i joggebukse og T-skjorte enn i “stortingsuniformen dress og stramt slips”. Og om han må reise i uniformen, kan han ta med så lite som bare en ekstra boksershorts og en deodorant.

Dette er det evige dilemmaet. SAS har bra servering og lounge. Norwegian har ­internett om bord. Det siste er ganske nyttig når man må jobbe. Det mest eksotiske er likevel et lite Widerøe-fly som lander på en enda mindre flystripe.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn