KapitalReise

KapitalReise ·  Knut Brundtland (57)

Finner hotellykken i Kina

Enklest mulig: Uansett, om det er business eller pleasure, håndbagasje er og blir det ultimate reisefølget, mener toppsjefen i meglerforetaket ABG Sundal Collier, Knut Brundtland. Foto: Ivan Kverme Foto: Ivan Kverme
Publisert:6. november 2018

Det er i Kinas største by, Shanghai, toppsjef Knut Brundtland i det børsnoterte meglerhuset ABG Sundal Collier har sitt favoritthotell.

Jeg er ikke kresen på valg av selskap, bare bagasjen kommer raskt på båndet. Normalt reiser jeg kun med håndbagasje, men i de andre tilfellene orker jeg ikke vente lenge når vi først har landet. Norwegian har gitt meg mange dårlige opplevelser rundt akkurat dette.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn