KapitalReise

På 1.800 meters høyde i De franske alper ligger Les Ménuires, ufortjent glemt, og venter på å bli utforsket. Vintersportsstedet ligger rundt to timers kjøring fra Genève eller Lyon, og når du kommer hit, befinner du deg i verdens største skiområde. Området er fantastisk!

Annonse
Les også

Northug inn på bestselgerlisten:

Forlaget har aldri solgt en bok raskere

Les Ménuires ligger i skyggen av sin litt mer kjente nabo oppe i fjellet, Val Thorens, og er et sted mange som har vært på vei litt lenger opp i dalene, bare har kjørt forbi. De tre dalene her, bestående av skiområdene Val Thorens, Courchevel, Méribel, Les Ménuires og Brides-les-Bains, er alle knyttet sammen til et gigantisk heissystem. Løypene her er overraskende ryddige, godt merket og veldig lette å komme seg rundt i. Verdens største skiområde, påstår innbyggerne selv. Det er litt avhengig av hvordan man måler, men et av de største kan vi være enige om. Snøsikkerheten og terrenget her er uansett udiskutabelt bra.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn