KapitalReise

KapitalReise ·  Nytt reisemål i Trondheim

Reitans Britannia Hotel åpner i vår

Reitans gamle drøm: Britannia Hotel er Reitans barndomsdrøm som nå går i oppfyllelse. Her er han sammen med hotelldirektør Mikael Forselius (midten) og prosjektleder Bjarte Gjerde (t.h.). Foto: Vegard Eggen/Adresseavisen VEGARD EGGEN © Hegnar Media
Publisert:1. november 2018

Odd Reitans gamle drøm blir til virkelighet når det historiske hotellet igjen åpner dørene 1. april 2019, som det andre norske hotellet i historien med medlemskap i den eksklusive klubben The Leading Hotels of the World.

– En gammel drøm blir nå realisert. Et av Norges mest kjente hoteller fornyes fra kjeller til tak. Ikke bare for å gjenskape, men for å rigge det for de neste 100 årene. Reitangruppen investerer én milliard i pro­sjektet, og visjonen er å skape et reisemål i seg selv, sier Bjarte Gjerde, som har vært prosjektleder for nye Britannia siden januar 2016, og blir en del av styret etter åpningen i april.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn