KapitalReise

Mange forbinder en reise til Irland ene og alene med hovedstaden Dublin, samt et besøk på Guinness-fabrikken. Selv om du absolutt bør få med deg dette, kan nærområdene by på minst like mye. Hva med golfbaner som er åpne året rundt? Eller femstjerners spahotell hvor du att-påtil kan få spennende historietimer, smake på de ypperste, irske råvarer og nyte fantastisk utsikt mot havet? Eller kanskje friske turer langs kysten, en seiltur eller matlagingskurs på et gammelt slott er mer interessant for deg?

Annonse

Vel, du kan få dette og mer i Dublins idylliske forsteder, noe de fleste irer, som er svært stolte av landet sitt, vil kunne skrive under på. Dette kommer særlig godt frem i det lite Jantelov-pregede, irske ord-taket som vår lokale guide, Tanya Jordan, delte med oss: – Det finnes to typer mennesker i verden; de som er irske, og de som skulle ønske at de var det.

Velkommen til Irland!


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn