KapitalReise

KapitalReise · Monaco

Tidløs klassiker

Foto: Shutterstock Fishman64 / Shutterstock / NTB scanpix © Hegnar Media
Publisert:20. mars 2018

Miniputtstaten oser av glamour og eksklusivitet. SAS og Norwegians direktefly til Nice gjør Monaco til en ideell weekendestinasjon i sommer.

For den ultimate Monaco-opplevelsen kan du tyvstarte sommeren med en fartsfylt helg i mai under billøpet Monaco Grand Prix. Nivået av glamour og stemningen rundt Formel 1-arrangementet gjør at få billøp i verden kan måle seg. Som verdens nest minste land målt i areal er Monaco relativt lite, men det er absolutt nok å finne på. Nyt avslappende dager på en av strandklubbene; Nikki Beach på takterrassen til hotellet Fairmont er stedet for best stemning, mens Monte Carlo Bay er kanskje den mest eksklusive, og svært populær blant kjendiser. BeCuriou anbefaler også å ta båten til “Eden Plage Mala, en perle av en bortgjemt bukt rett utenfor Monaco, ved Cap d’Ail”. Her kan du slappe av på en solseng og bade i rivieraens klare vann.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn