KapitalReise

KapitalReise ·  Mykonos

Kjendisøya

Foto: Dreamstime
Publisert:20. mars 2018

Kykladenes mest glamorøse øy tilbyr førsteklasses hoteller, restauranter og uteliv i en sjarmerende gresk setting.

Ung som gammel, vennegjeng som familie – Mykonos har noe for alle. Her kan du ta deg en fest, nyte et glass champagne på stranden og hvis det er en tradisjonell, gresk familieferie du er ute etter, ja så kan du få det også. Her ligger luksushoteller og fasjonable barer og restauranter på rekke og rad. Det er ingen tvil om at Mykonos er den dyreste av de greske feriedestinasjonene. En øl koster gjerne fire ganger mer på Mykonos enn den gjør i Athen i høysesongen. Øya, som er kjent for sitt yrende uteliv, er et svært populært reisemål blant internasjonale kjendiser. Mykonos har vært på radaren helt siden trendsettende damer som Grace Kelly og Jackie Kennedy tok turen hit på 60-tallet. De siste årene har stedet igjen økt i popularitet, og de rike og kjente strømmer nå til øya i sine luksusyatcher og privatfly. Blant andre Jon Bon Jovi, Mariah Carey og modellvenninnene Bella Hadid og Kendall Jenner ble nylig observert på øya, så her er sjansene gode for å treffe på en kjendis eller to.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn