KapitalReise

KapitalReise ·  Formentera

Ibizas hippiesøster

Fargerik: Innsjøene Pudent og d’es Peix på Formentera endrer farge i løpet av dagen. Luis Garcia Craus / Shutterstock / NTB scanpix Luis Garcia Craus / Shutterstock / NTB scanpix © Hegnar Media
Publisert:20. mars 2018

Det lille Middelhavsparadiset byr på avslappet stemning i vakre  naturomgivelser.

Lange, finkornede sandstrender og krystallklart vann er noe av det som kjennetegner øya best. Ibizas nabo er med sine snaue 80 kvadratkilometer fullt til randen med nydelige natur. Takket være sjøgresset Posidonia, som er erklært en Unesco naturarv, er Formentera velsignet med noe av det klareste vannet i Middelhavet. Disse sjeldne fargene har tiltrukket seg flere kunstnere gjennom tidene. Den ikke lenger så hemmelige øya har vært et eksklusivt reisemål siden 60-tallet, da blant andre Bob Marley og Jimi Hendrix skal ha hatt noen late dager her. Formentera har siden blitt en hit blant alt fra supermodeller som Cara Delevigne og Kate Moss, til levende musikklegender som Noel Gallagher og Bruce Springsteen.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn